OM

Lidt om Hansen

Hej, Ja det er så mig der er Lars Hansen aka Hansen. 

Jeg er født og opvosket i Ansager, med mine forældre og mine 2 søskende Claus og Karina.

 

Jeg hedder Lars Hansen, er født, på Esbjerg sygehus, nogle mdr. for tidlig, det er der dog ikke nogle synlige tegn på den dag idag…

Jeg kom til verden, den 25.nov 1980. på sct. Josef Hospital i Esbjerg

min barndom var det man vist roligt kan kalde lykkelig jeg har 2 andre søskende, min storesøster Karina som er 3 år ældre end mig og min storebror Claus som er 6 år ældre end mig, så ja jeg var den mindste og derfor også den mest forkælede er der nogen der vil mene, og jo det er jeg måske også men jeg husker den som lykkelig.

Skolen kom jeg heller ikke udenom (Desværre)…

Startede på Ansager folkeskole i 1987 og gik ud af 10 klasse i 1997 hvorefter jeg tog et sabbat år før jeg startede min uddannelse som chauffør i 1998.

2001 mente staten at jeg skulle ind og lege soldat efter jeg trak nr 264 til session, jeg valgte at melde mig frivillig til tjeneste og valgte at komme til Herning på Beredskabs Center Midtjylland hvor jeg fik uddannelse som  Brandmand/Redder, det var dog hurtig overstået 3 mdr blev det til og min værnepligt var aftjent

Det var ganske kort om min skole gang nu til det der gør mig lidt til den jer er idag, nemlig musikken.

Det hele startede med at den lokale idræts forening skulle holde afslutning og jeg kendte nogen af dem der skulle med og de manglede en dj til at spille og jeg svarede hurtigt at det kunne jeg da godt klare, så jeg pakkede hele mit anlæg ( 2 stue højtalere en stue forstærker og en cd afspiller af mærket Sony og ja 14 cdere” og tog det med til festen.

Den aften glemmer jeg ikke, da jeg den aften lærte manden at kende, man nok godt kan, kalde for ham, der startede det hele, nemlig, Jens Madsen, han arbejde på det tidspunkt for “Martin Danmark”, han fyldte året efter 30 og den fik jeg lov til at spille til, og herfra gik det så sådan at anlægget voksede kraftigt da jeg nu havde mulighed for at købe meget billigt udstyr og det tog også kun ca. 3 år før at jeg havde nok udstyr til at kunne spille til halbal i Skovlund-Ansager hallen og det gjorde jeg så.

der kom mange jobs i årevis havde jeg jobs så godt som hver weekend og det kunne jeg lide.

Som 15 årig begyndte jeg så småt at gå i byen i Grindsted på noget der hed Beethoven som jeg i en alder af 16 begundte at spille på som fast dj og var der i mange år indtil det lukkede, men på Beethoven havde jeg lært en nu god ven at kende hvis familie havde et diskotek i Ribe som hedder “Peppers” og der fortsatte jeg jeg med at spille på indtil jeg skulle ind at aftjene min værnepligt så det blev til 2 gode år der på Peppers, efter værnepligten startede jeg som dørmand, dj og afløser Bartender på et værtshus i Grindsted der hedder “Lygten”, der var jeg indtil jeg startede på Crazy Daisy i Grindsted ca. et år efter, hvor jeg mest var dj og en gang i mellem bartender, når der var brug for det.
Jeg har spillet på mange diskoteker siden bl.a Blue Bell i varde og en masse andre Knox huse landet over

Udover stationære diskoteker har jeg også lavet en del jobs for mobile diskoteker bl.a Party-Event, Break-Out og Scan-pro.

Så musikken har fyldt meget i mit liv og det bliver bedre endnu!!

Jeg har også lavet radio, det hele startede på Radio Aktiv i Ølgod hvor jeg var vært og senere blev stations leder, da jeg stoppede der fik jeg hurtigt min daglige gang på Radio Midtjylland, efter Radio Midtjylland kom jeg på Radio Charlie og for en kort bemærkning var jeg også på Radio Victor i Esbjerg men det blev en kort fornøjelse for Radioen blev opkøbt af Jyske Vestkysten og skulle sammenlægges med Radio Holsted og Skalafm og så var det slut for mig troede jeg..

for så begyndte der at dukke noget meget interessant op på nettet nemlig net radioer, og her var jeg til samtale med Søren Sundahl om at komme på Coolfm og startede der den 1 marts 2007 radioen stoppede i 2010 og sidenhen har jeg været på Specific, Mainfm, Radio55, Webfm, RadioHlR, Goldfm, Globalfm.

2015 startede jeg min egen radio op og den køre ganske fint besøg gerne dinFM.dk

2019 startede jeg min egen virksomhed Schackmedier som laver hjemmesider og vedligeholder for både private og virksomheder

det var så det der gør mig til den jeg er idag, men det er nu ikke helt sandt for de venner jeg har og kærester jeg har haft her selvfølgelig også en stor del af æren for ikke at glemme familien.

det hele startede efteråret 1991 for en knap 11 årig ung mand og nu mange år senere ja så hænger musikken ved og det bliver den ved med….

Skulle du mangle en dj til netop din fest så tøv ikke send mig en mail under “kontakt” siden så finder vi ud af noget til netop din fest

Zeen Subscribe
A customizable subscription slide-in box to promote your newsletter
[mc4wp_form id="314"]